Szállítási információk

 

Szállítási információk

 

A megrendelt termék házhoz szállítás díjának fizetési módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás, információk

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 5 munkanapon belül. Webáruházunk megrendeléseinek házhoz szállítását a Magyar Posta ill. a GLS cég teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabása

Kiszállítási díj a Magyar Köztársaság területén a megrendelt csomag értékétől függően az alábbiak szerint alakul:

A webshopban rendelhető termékek általános szállítási díjszabása:

Bruttó 20.000,-Ft alatt 1.990,-Ft

Bruttó 20.000,-Ft felett INGYENES

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

( további információk: Általános szerződési feltételeknél )